Gold Shows

Want an extra special show on CameraLux? Check out our "GOLD SHOWS", and we promise you won't be disappointed. "GOLD SHOWS" are exclusive shows, created by cam models to show off their special talents. These are live shows, but the content is chosen by the models. You need tokens to participate. These "GOLD SHOWS" get really wild, you won't want to miss out!   

Ei ole gold shows vielä

Mikä On GOLD SSA?

"KULTA NÄYTTÄÄ" on prepaid ssa. Malli päättää, mitä he aikovat tehdä niiden näyttää, kuinka kauan se tulee olemaan, ja miten paljon jäseniä on edistää katsella. Malli asettaa tavoite, määrä "kuponkia" he haluavat, ennen kuin he voivat aloittaa näytä, ja kuinka kauan ne odottaa tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Malli voi halutessaan aloittaa ennen kuin tavoite on saavutettu, tai he voivat valita peruuta. Jos malli peruuttaa osoittavat, että kaikki jäsenet palautetaan, ja malli saa mitään.

Sisältö "KULTA NÄYTTÄÄ" päättää malli. Katsojat voivat keskustella keskenään, mutta mallit eivät keskustele katsojille, he keskittyä ydinosaamiseensa super kuuma XXX ssa. Kun esitys alkaa, kaikki jäsenet, jotka ovat maksaneet otetaan yksinomainen chat huone, jossa esitys tapahtuu. Voit osallistua enemmän kuin minimi määrä rahakkeita, jos haluat esityksen käynnistyvän nopeammin. Katsojat voivat tulla ja mennä alkaen näyttää, kun ne on maksettu, ja katsojat voivat maksaa liittyä näytä missään vaiheessa kun se on alkanut. Palautukset annetaan vain, jos malli peruuttaa ssa, ei ohjelman loppuun, tai on yhteys ongelma.